(044) 379-18-38

Допомагаємо, бо можемо.

Підтримка соціально важливих перетворень є одним із наших пріоритетів, тому ми пропонуємо спеціальні умови розміщення для неурядових організацій, органів державного й місцевого управління, шкіл та університетів.


Ми пишаємося співпрацею з нашими партнерами, підтримуючи як міжнародні проекти, так і локальні ініціативи.


Як почати?

Ми уважно розглядаємо кожну заявку від роботодавців, аби забезпечити найвищу якість даних та вакансій у сервісі. Для початку роботи необхідно зробити кілька простих кроків.

Перевірте відповідність критеріям

  • організація є офіційно зареєстрованою (ЄДРПОУ) на території України
  • мета діяльності спрямована на (включаючи, але не обмежуючись) вирішення соціально-значимих проблем, протидію дискримінації, навчання та освіту, підтримку волонтерських ініціатив, або є органом державного чи місцевого управління чи військовою організаією
  • маєте відкриті вакансії

Остаточне утвердження участі організації у програмі пільгового розміщення залишається на розсуд адміністрації порталу.

Зареєструйтеся у відповідній категорії

Повідомте при заповненні форми необхідні реєстраційні дані та оберіть відповідну до діяльності Вашої організації категорію. Реєстрація буде перевірена спеціалістами відділу верифікації, після чого профіль буде активовано.

Обговоріть з менеджером ваші потреби та виберіть продукти

Поспілкуйтеся з нашим фахівцем та розкажіть про необхідну кількість та типи сервісів, які допоможуть Вам вирішити поточні завдання у підборі персоналу та просуванні на ринку праці. Менеджер узгодить об’єм замовлення та активує його для користування.

Користуйтеся

Подати заявку